over_ons_20191025_075750

Over Gebr. Geers

Maak kennis met een ervaren, deskundig en innovatief bedrijf!

 

Het bedrijf is opgericht in 1998 en was van oorsprong een elektrotechnisch bedrijf. In 2012 hebben Bart en Daan Geers de zaak overgenomen en verder opgebouwd tot wat het nu is.

Vanuit ’s-Gravenzande wordt er wereldwijd geopereerd.

Westlands bedrijf

Gebr. Geers is een echt Westlands bedrijf van de broers Daan en Bart Geers. Gezamenlijk met ervaren en deskundige monteurs, worden de klanten vakkundig en altijd op maat bediend. Met de Westlandse mentaliteit van ‘aanpakken’, levert Gebr. Geers kwaliteitsservice waar wij als bedrijf zeer trots op zijn.


Veiligheid VCA

Omdat wij de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers belangrijk vinden, beschikken onze monteurs over het B-VCA diploma. VCA staat voor ‘Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers’ en is bedoeld om medewerkers binnen een organisatie veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. Projectleiders en leidinggevende beschikken over het diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA (VOL-VCA).


Techniek Nederland

Gebr. Geers is lid van Techniek Nederland. Als lid van Techniek Nederland voldoen we aan alle eisen die u van vakmensen mag verwachten en werken we alleen met gekwalificeerd personeel en kwalitatief hoogstaande materialen.

2Over_ons_20180807_124947

Benieuwd wat Gebr. Geers voor uw belichtingsinstallatie kan betekenen?

Neem contact op met Bart Geers voor een vrijblijvende afspraak.

Neem contact met ons op

Adres

Gebr. Geers BV
Buijs Ballotstraat 16
2693 BE ’s-Gravenzande  

Mail of bel ons

Bart Geers (Verkoop)
+31 (0)6 21 53 56 29
bart@geersbv.nl

Daan Geers (Productie en Planning)
+31 (0)6 52 09 42 92
daan@geersbv.nl

Volg ons

© Gebr. Geers b.v.  -  Algemene Leveringsvoorwaarden