Montage_20191104_101500_1900

Montage assimilatiebelichting

Uw assimilatiebelichting vakkundig gemonteerd door Gebr. Geers


Goede assimilatiebelichting, met het juiste lichtniveau, voor bijvoorbeeld uw groenten, snijbloemen, potplanten of opkweek is van groot belang. Iedere teelt heeft een andere licht intensiviteit benodigd. Door een goede optimalisatie van uw groeilicht voor de teelt behaalt u het hoogste rendement.

Snel en vakkundig gemonteerd

Gebr. Geers is uw partner voor het leveren, installeren en onderhouden van uw assimilatiebelichting installatie. Het vakkundige personeel van Gebr. Geers monteert de belichting binnen een handomdraai in uw kas. Binnen Gebr. Geers beschikken we over diverse technieken om de assimilatiebelichting te monteren. Eén van nieuwste technieken om de assimilatiebelichting te monteren, is Prefab Bekabeling. Wij staan voor een klantgerichte, flexibele en een snelle doorlooptijd van uw montage van assimilatiebelichting.

Onderhoud na installatie

Nadat wij uw belichtingsinstallatie hebben aangebracht, nemen we graag voor u het onderhoud en de reiniging uit handen. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw assimilatiebelichting en wordt u van A tot Z professioneel bijgestaan door Gebr. Geers!

2onderhoud_20180810_183341_1900

Uw assimilatiebelichting vakkundig laten monteren door Gebr. Geers?

Neem nu contact op met Bart Geers voor meer informatie.

Neem contact met ons op

Adres

Gebr. Geers BV
Buijs Ballotstraat 16
2693 BE ’s-Gravenzande  

Mail of bel ons

Bart Geers (Verkoop)
+31 (0)6 21 53 56 29
bart@geersbv.nl

Daan Geers (Productie en Planning)
+31 (0)6 52 09 42 92
daan@geersbv.nl

Volg ons

© Gebr. Geers b.v.  -  Algemene Leveringsvoorwaarden