November_Mobilewasstraat-1

Reflectoren reinigen

Uw reflectoren goed gereinigd met de mobiele wasstraat van Gebr. Geers


Een assimilatie belichtingsinstallatie is een kostbare investering, die een optimaal resultaat moet bieden. Het is dus van belang dat alle armaturen met maximaal rendement kunnen functioneren. Het periodiek reinigen zorgt voor een verbeterde lichtopbrengst en is tevens belangrijk voor het behoudt van uw reflector. 
Bij Gebr. Geers leert de ervaring dat wanneer het reinigen minimaal één maal per jaar wordt uitgevoerd, het rendement van uw installatie en de levensduur van uw reflector aanzienlijk worden verhoogd.

Reflectoren demonteren

Om de reflectoren van uw assimilatiebelichting goed te kunnen reinigen, moeten de reflectoren naar beneden worden gehaald. Alle reflectoren worden van de armaturen gedemonteerd en verzameld bij de mobiele wasstraat. Welke alle reflectoren gelijkwaardig reinigt.

Wij komen bij u op locatie en kunnen desgewenst ook de demontage en montage van de reflectors verzorgen. Dit kunnen wij doen terwijl uw teelt erin staat. Vooraf verzorgen wij een meting van uw reflectoren, zodat u van tevoren weet wat het rendement van de reiniging zal zijn.

Mobiele wasstraat

De mobiele wasstraat van Gebr. Geers is een machine waarmee de reflectoren intensief en effectief stuk voor stuk worden gereinigd. De mobiele wasstraat beschikt over speciale borstels waarbij gebruik wordt gemaakt van demiwater en een speciaal reinigingsmiddel. Het speciale reinigingsmiddel is biologisch afbreekbaar en geeft de reflectoren een beschermende coating. De coating zorgt dat de reflectoren beter bestand zijn tegen stof en vuil, waardoor het rendement hoog blijft. 

Bollen reinigen

Wanneer de reflectoren naar beneden gehaald zijn om gereinigd te worden door Gebr. Geers kunnen ook direct de bollen vanuit de armaturen worden gereinigd. Ook voor het reinigen van uw lampenbollen kunnen wij u ontzorgen. Voor het reinigen van uw bollen leveren wij speciaal reinigingsmiddel met bijbehorende doeken.

Home-reflectorreiniging-+-reiniging

Benieuwd hoe Gebr. Geers uw reflectoren weer kan laten stralen voor een maximale lichtopbrengst?

Neem contact op met Bart Geers voor meer informatie.

Neem contact met ons op

Adres

Gebr. Geers BV
Buijs Ballotstraat 16
2693 BE ’s-Gravenzande  

Mail of bel ons

Bart Geers (Verkoop)
+31 (0)6 21 53 56 29
bart@geersbv.nl

Daan Geers (Productie en Planning)
+31 (0)6 52 09 42 92
daan@geersbv.nl

Volg ons

© Gebr. Geers b.v.  -  Algemene Leveringsvoorwaarden